Kopen via webshop

Met veel zorgvuldigheid hebben wij voor u een webshop ingericht. Enkel de beste kwaliteit planten van betrouwbare kwekers zijn geselecteerd in onze webshop. De planten zijn van topkwaliteit, zoals u van ons gewend bent. De webshop beschikt over een breed assortiment. Uw bestelling wordt zorgvuldig verpakt en vervoerd. Graag willen wij u uitnodigen zelf de voordelen van onze webshop te ontdekken. Door gebruik te maken van onze webshop staat u direct in verbinding met een groot en uitgeselecteerd assortiment van onze kwekers.

Knoppen-01
Knoppen-03
Knoppen-02

Aan de slag met de webshop

Heeft u interesse in een inlogcode voor onze webshop? Of heeft u aanvullende vragen omtrent onze webshop? Twijfel niet en neem contact op met Leo van der Linden, contactpersoon webshop. Indien gewenst helpen wij u graag bij het inlog- of inkoopproces via onze webshop. Wij kunnen u zowel per telefoon als er plaatse meer uitleg geven over de mogelijkheden van onze webshop.

 

Contactpersoon webshop: Leo van der Linden, Tel: (0031) 6 21 99 60 31, E-mail: leo@petervanwijlen.com, Taal: Duits, Frans en Engels

Exclusieve planten
van topkwaliteit